020 - 623 81 25 info@smitouwerkerk.nl
Back to top
 

Smit & Ouwerkerk

Juwelier - Goudsmid - Diamantair - Reparaties - Inkoop Goud

EIGEN ATELIER

Onze goudsmeden helpen graag met het ontwerpen van een uniek sieraad. Daarnaast worden alle reparaties vakkundig en met de grootste zorg uitgevoerd. Wij kunnen uw antieke sieraden en moderne sieraden weer als nieuw maken. Ook verzorgen wij uw horlogereparaties, van het vervangen van een batterij tot een algehele revisies.

Kortom, wij bieden u een oplossing voor alle problemen die u met uw sieraden of horloges u mocht hebben. Kom langs en vraag onze mensen om advies bij uw wens, onder het genot van een kop koffie of thee.

Goudsmid
Diamantair
Reparaties
Goud Inkoop
 • GOUDSMID

  Naast juwelier is Smit Ouwerkerk ook goudsmid in Amsterdam. Wij hebben jarenlange ervaring met goudsmeden. Wilt u een gouden sieraad laten maken? Een prachtige gouden ring op maat laten maken? Wij ontwerpen graag samen met u een prachtig gouden sieraad.

  Wilt u van uw oude goud een nieuw sieraad laten smeden? Alles is mogelijk! Onze goudsmid adviseert u graag wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het smeden van gouden sieraden!

 • DIAMANTAIR

  Diamant is het meest intrigerende edelgesteente dat er is. Bijzonder door z’n schoonheid, hardheid en schaarsheid. Bij Smit Ouwerkerk (ooit begonnen als diamantslijperij) is veel know-how als het om diamant gaat. Naast diamant hebben we verschillende type edelstenen in voorraad, waaronder Saffier, Robijn, Smaragd. Tevens werken wij ook met verschillende half edelstenen, zoals Topaas, Aquamarijn, Amethist, Opaal, Peridot, Citrien enz.

  Wij hebben zowel losse edelstenen als edelstenen die al gezet zijn in verschillende sieraden. Om een beter beeld en indruk te krijgen nodigen wij u uit in onze showroom om onze collectie te bekijken.

 • REPARATIES

  Wij bij Smit Ouwerkerk zijn gespecialiseerd in sieraden reparaties en nieuw werk. In ons eigen atelier worden alle sieraden reparaties vakkundig en met de grootste zorg uitgevoerd door onze goudsmeden. Ook is het mogelijk om uw ideeën om te zetten in een nieuw sieraad naar uw keuze. Wij creëren nieuwe sieraden of veranderen gebruikte sieraden naar wens. Dus heeft u een ring die stuk is of een armband die kapot is, bij Smit Ouwerkerk kunt u al uw sieraden laten repareren.
 • GOUD INKOOP

  Wij kopen goud en diamant in. Dus heeft u nog oud goud en wilt u dit verzilveren in contant geld? Kom langs met uw oude gouden sieraden en diamanten om vrijblijvend te laten bekijken wat de waarde ervan is!

  Naast contant geld kunt u uw oude sieraden, oud goud en diamanten ook laten verwerken tot een prachtig uniek sieraad naar wens.  Door onze expertise die wij in al die jaren opgebouwd hebben, bent u bij ons in goede handen.