020 - 623 81 25 info@smitouwerkerk.nl

Horloges

In alle soorten en maten bij Smit & Ouwerkerk

INFO

Juwelier Smit Ouwerkerk in Amsterdam heeft verschillende merken horloges, waaronder, Seiko, Citizen,Edox, Raymond Weil en TW Steel. Bekijk het aanbod per merk hieronder of kom eens langs in onze showroom om onze collectie te bekijken.

Tevens hebben wij enkele horloges op voorraad van Elini en Movado die tegen scherpe prijzen weg gaan. LET OP !! Het betreft een beperkt aanbod en er kunnen geen nieuwe bestellingen meer voor u gedaan worden. Voor service kunt u uiteraard nog gewoon bij ons terecht.

SEIKO
Raymond Weil
Citizen
EDOX
  • seik3

SEIKO

Juwelier Smit Ouwerkerk in Amsterdam centrum is officieel dealer van Seiko. Kom gerust eens langs om onze hele collectie Seiko horloges te bewonderen en vraag onze verkopers om meer informatie en eventueel advies. Wanneer wij het door u gewenste horloge niet op voorraad hebben, kunnen wij dit altijd voor u bestellen.

Seiko (anno 1881) staat voor ruim 130 jaar innovatie, kwaliteit en stijlvolle collecties – van klassiek tot sportief. Als enige fabrikant ter wereld is Seiko in staat om hoogwaardige horlogetechnologieën als mechanisch, quartz, kinetic, gps en solar volledig in eigen huis te maken.

• rw4

RAYMOND WEIL

Juwelier Smit Ouwerkerk in Amsterdam centrum is officieel dealer van Raymond Weil. Kom gerust eens langs om onze hele collectie Raymond Weil horloges te bewonderen en vraag onze verkopers om meer informatie en eventueel advies. Wanneer wij het door u gewenste horloge niet op voorraad hebben, kunnen wij dit altijd voor u bestellen.

Het merk Raymond Weil brengt alle elementen van excellentie van de Zwitserse luxe horloge-industrie bij elkaar. Het in Geneve gevestigde merk combineert precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, techniek en edele materialen bij creëren van haar modellen. Hiermee beschikken de horlogemakers van Raymond Weil over een unieke Knowhow.

• citz

CITIZEN

Citizen horloges heeft zich toegelegd op de Eco-Drive techniek, waarbij het milieu wordt gespaard. In de Ctizen Eco-Drive horloges hoeven namelijk  geen nieuwe batterijen worden gezet omdat, de accu in het horloge wordt opgeladen door licht dat op de wijzerplaat schijnt. De milieuvriendelijke Citizen Eco-Drive horloge techniek, die zowel natuurlijk als kunstlicht omzet in aandrijvingsenergie, maakt een batterijwissel overbodig. Bijna ieder Citizen horloge uit de collectie is voorzien van deze moderne Eco-Drive techniek. Er zijn ook enkele Citizen horloges die automatisch of doormiddel van quartz worden aangedreven.

• edo1

EDOX

Edox is een Zwitsers horlogemerk, opgericht in 1884 door meesterhorlogemaker Christian Rüefli-Flury in Biel. Edox betekent in het Oudgrieks ‘uur’. Het logo van het bedrijf is een zandloper.
    Begin jaren zeventig bouwde Edox een wereldtijdhorloge, de Geoscope. Op de wijzerplaat staat een wereldbol die elke 24 uur om z’n as draait. Ook de nulmeridiaan en de stand van de zon zijn af te lezen. Dit horloge is een collector’s item geworden.
    In 1998 werd het horloge Les Bémonts Ultra Slim geïntroduceerd. Dit is een ultraplat horloge met kalender. Het kaliber, met nummer 26000/27000 is 1,4 millimeter hoog. Het is het platste uurwerk met kalender ter wereld.